RSS Feed

To med kylling

20130120-200634.jpg

Her er to retter med kylling.
Nederst th: En ret der visuelt illustrerer Christian Bitz’ tallerkenmodel med 50% grønt og frugt, 25% protein og 25% kulhydrat.
Retten består af kyllingebryst stegt i ovn krydret med salt, peber, lakridspulver og sød paprika. Dertil grønne linser med finthakkede grøntsager og en frisk salat af spidskål og blodgrape med lidt soya.
Nederst tv: En ret med meget lidt forberedelsestid. Hel kylling flækket i ryggen og stegt i ovnen i ca. 45. min. Krydret med salt, peber, kanel og nelliker.
Dertil auberginemos (bagt i ovnen og blendet groft) blandet med friske tomater, persille, chili, citronskal og citronsaft.
Retten var perfekt som familimiddag og så var der endda nok til min frokost imorgen🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: