RSS Feed

Fantastiske morgenskåle og to lækre frokostdishes

20130120-201426.jpg

Øverst er to dejlige frokostretter.
Øverst tv:En rødkålssalat med æble, skyr og sennep. Perfekt som tilbehør til en kødfuldt ret.
Øverst th: En salat af fennikel, mandler, saft og skal af en halv citron, lidt honning, dild, salt og peber. Serveres på to skiver skinke (Parma, serrano, spege) med et stykke hårdt ristet rugbrød skåret i små lækre hapsere. Den er altså vildt lækker og er lynhurtigt blevet en af mine yndlings🙂
Og så kommer vi til mine to favoritter til morgenmad.
Pinkode grøn (rugflager, solbærsaft og vand) med revet æble, skyr og frysetørrede bær på toppen. En super smuk morgenmad, og den både smager godt og mætter godt.
Den anden grød er lavet på rugflager, vand og æblemost. Toppet med revet æble, skyr, hakkede hasselnøddeolie og lidt akaciehonning…
Den er bare mums mums mums!!!
Hvis der bliver grød til overs, plejer jeg at smøre det tyndt ud på et stykke bagepapir, drysse med sesamfrø og bage det i ovnen i ca 20 min. Så har man sunde kiks til eftermiddagen🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: